БУЛИНС плати доброволно на дъщерята на Милен Цветков


Обезщетение в размер на 120 хиляди лева е превело Застрахователно дружество “БУЛ ИНС” на дъщерята на Милен Цветков от първия му брак Калина Цветкова, научи “Новата реалност”.

Наместо некролозни похвати предпочетох да илюстрирам дописката с фотография от едно от любимите кътчета на Милен Цветков – североизточният край на Харманите до Созопол. Защото душата му ни наблюдава – със сигурност с любов, а дали и критично… не зная!

Сумата е половината от претендираното от младата дама обезщетение за претърпените неимуществени вреди от бруталното убийство на татко й на Великден тази година. Мощният джип, с който дрогираният шофьор на червен светофар в центъра на София отнесе в отвъдното душата на видния журналист е бил застрахован “Гражданска отговорност” в “БУЛ ИНС”.

Застрахователят реагира експедитивно на представените му документи и искане от адвокатите на Калина Цветкова и без предварително споразумение или съдебно решение й преведе доброволно половината от претендираните пари по посочена от нея лична сметка.

След нелепата трагедия Калина Цветкова и майка й Дана Начева, (които живеят постоянно в Нидерландия) отказаха услугите на предложените им адвокати от Ивета Гоцева – майката на невръстния син на Милен Цветков -Боян, които живеят в София. Предпочетоха да се обърнат към медийния адвокат Надежда Ковачева, която като стар приятел на Милен пое случая про боно (б.а. без заплащане на възнаграждение). В отстояване интересите на Калина Цветкова се включи и спеца по транспортни дела от младата генерация, адвокат Яким Стоянов.

По неофициална информация до момента втората жена на убития журналист и синът им не са получили никакво застрахователно обезщетение. “Новата реалност” не се ангажира с твърдение дали е така и по какви причини. Разследването на очевадното безумно престъпление продължава трети месец!?

Автор Петър Бучков


Leave a Reply

Your email address will not be published.